ZOTTEL Pasztörizáló PE200 200l/óra
A termék az alábbi kategóriákban található:
PasztörizálóLeírás
Alapfelszerelés
Tartályok 100 L (víz) + 70 L (lé)
Spirális cső
Analóg hőmérő vízhez
Töltőkészülék két palackhoz
Digitális hőmérő gyümölcslé
Állítható lábak
Bemeneti golyóscsap 1/2" vízhez
Bemeneti golyóscsap 1/2" a gyümölcslé számára
Vízszintmérő
Gyümölcslészint mérő
Vízszint érzékelő
2 db elektromos fűtés 9 kW
Vezérlőpult hőmérséklet szabályozáshoz (IP65 tanúsítvánnyal)
Porvédő
Kiegészítő felszerelés
Inox asztal mérleggel és szeleppel a bag-in-box töltéshez
Különféle gumitömítések a töltéshez
Termikus védőkesztyű
Modell: PE200
Kapacitása 200L/h
Átmérő 600 mm
Magasság 1650 mm
Súly 63 kg + 28 kg inox asztal bag-in-box töltéshez
Hossza Basic 720 mm, inox asztallal 1080 mm
Anyaga rozsdamentes acél AISI304
Tápellátás 18kW, 400V 3F, 32A
Hogyan kell használni:
Töltse fel a tartályt vízzel a szintérzékelőig. Kapcsolja be a pasztőrözőt a vezérlőpulton. A zöld lámpának égnie kell.
Állítsa be a hőmérsékletet körülbelül 5°C-kal a kívánt pasztőrözési hőmérséklet alá, ami általában 79°C és 82°C között van. A víz felmelegítése 20-30 percet vesz igénybe. Amikor a zöld fény kialszik, a hőmérséklet elérte. Töltse fel a felső tartályt gyümölcslével, és kapcsolja be a digitális hőmérőt a gyümölcslé hőmérsékletének szabályozásához. Nyissa ki a kimeneti szelepet, vegyen egy üveget, és nyomja le a töltő adagig.
A bag-in-box töltésére szolgáló asztal felszereléséhez először ürítse ki a felső tartályt, hogy elkerülje a forró lé megégését. Válassza le a töltőkészülékhez csatlakoztatott szilikon csöveket. Csavarja le a DN15 anyát, és vegye le az asztalt a palacktöltéshez. Hozd el az asztalt a bag-in-box töltéshez, és csavard be a DN15 anyát. Töltse fel a felső tartályt gyümölcslével. Helyezzen be egy táskát, és kapcsolja be a súlyt. Szabályozza a gyümölcslé hőmérsékletét. Amikor elérte a kívánt hőmérsékletet, kezdje el a zacskók feltöltését.