Borszűrő Colombo 18 INOX

Rover Pompe Colombo Inox Borszűrő. Teljesítmény: 550-800 liter/óra
INOX korrozióálló házas.
Egységár (darab):
Bruttó: 124.900 Ft
Nettó: 98.346 Ft
Cikkszám:
rp_colombo_18_inox
Márka:
ROVER
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Borszűrők

Leírás

A COLOMBO® INOX 18 borszűrő tartalmaz egy elektromos szivattyút és egy szűrőrendszert, amely a kívánt folyadékot 18 darab 20x20 méretű szűrőlapokkal felszerelve átszűri.
Ez a speciális szűrési módszer nagyon magas színvonalon tisztítja az italokat anélkül, hogy befolyásolná a feldolgozott folyadék alapvető jellemzőit, és ezért nagyon népszerű választás mind háztartási, mind professzionális használatra, például a borászatokban, gyógyszergyárakban, laboratóriumokban és sörgyárakban - bárhol ahol fontos, hogy a kívánt folyadék ne legyen zavaros, vagy ne tartalmazzon nemkívánatos maradékot.
A Colombo szűrőcsalád elsősorban italok szűrésére szolgál, így az összes felhasznált anyag tökéletesen kompatibilis az emberi fogyasztásra szánt folyadékokkal.
Különösen ajánlott a bor, víz, tej valamint sőr szűrésére, 30 fok centiStokes vagy 4 Engler fokig minden olyan folyadék szállítására alkalmas, mely nem tartalmaz koptató anyagokat, és a szűrő anyagát nem támadja meg.
Nem igényel különleges karbantartást, kivéve a rutin tisztítást.
A borszűrő szivattyúját irányváltó kapcsolóval látták el, aminek köszönhetően az oda - vissza szivattyúzás is megoldható.
A Borszűrőről ha szükséges, leválaszthatják a szivattyút és önmagukban használhatják a folyadékok egyszerű szállítására.

Típus Folyadék szállítás(L/óra) Cső átmérő (ø mm) LE Feszültség (V) Átmérő (AxBxH) Súly(kg)
Colombo Inox 18 550-800 20 0,5 220 450*270*280 18
 
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

prenkertools.hu
prenkerszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft